tirsdag 9. oktober 2012

STORESØSTEREN MIN KOMMER PÅ BESØK

Hei. Her er min menneskestoresøster.

Hei. I dag kom storesøsteren min på besøk.Hun er egentlig et menneske. Men hun er på en måte en storesøster for meg på grunn av at det er storesøsteren til Marina. Hun er veldig snill.

mandag 8. oktober 2012

HUNDEGÅRDEN MIN

Her er jeg på taket på hundehuset

HEI. I HUNDEGÅRDEN MIN PLEIER JEG OG VERE PÅ TAKET PÅ HUNDEHUSET. NOEN GANGER PLEIER JEG OG VERE I SKOGEN. DET ER EN BITTELITEN SKOG INNE I HUNDEGÅRDEN IKKE SÅ VELDIG STOR. DE KAN SE MEG NÅR JEG ER I DEN LILLE SKOGEN. DET ER VELDIG GØY NOEN GANGER. MEN BARE NÅR NOEN ER UTE. MEN NÅR DET IKKE NOEN DER ER DET IKKE GØY. MEN JEG LIKER MEG PÅ TAKET PÅ HUNDEHUSET.

tirsdag 2. oktober 2012

Da jeg var med på tur

I DAG VAR JEG PÅ TUR. DET VAR GØY.VI GIKK I SKOGEN.DEN VAR IKKE AKURAT STOR.

mandag 1. oktober 2012

da æ kom te nyhuse

hei. da æ kom te nyhuse vort æ gla. marina har fåt sæ mange venna her. marina har gåt tur me mæ å sat mæ ut på beite altså i hundegården vi liker å leke at jeg er et føll. hi hi<3

Jeg har flyttet

vi har flytta. vet det er lenge siden jeg har skrivet på bloggen min.men no skriv jeg. her i nyhust er det fint. det er også stort.jeg trives i huset. jeg stiker ikke av så mye no. her er det et bilde av meg som liger i sofaen i tv-stua. her er det en kokuranse. hva står det  her: jegharflytta. det er ingen premie.
her er jeg som ligger i sofaen nede i tv-stua<3
PS: HAR ENGENTELIG IKKE LÅV TIL OG LIGGE I SOFAEN. HI-HI