onsdag 23. november 2011

På biltur



Her er da jeg og Marina satt bak i bilen sammen.Jeg skule til Sissel og Ottar.For  eierne mine  skule til   Sverige\ÅRE.Jeg savnet Marina da.Jeg og Marina måtte ha på bilbelter.Prøv det på hunden din når den sitter med deg.Hvis du har hund da.Jeg hadde bur bak i bilen men jeg fik ikke plass.Tips:Ha på bilbelte på hunden din når den sitter med deg bak i bilen. Prøv det da.

torsdag 17. november 2011

jeg er glad

I dag har jeg blitt med på flyplassen. Marina reiser til bergen. Jeg kommer til og savne henne mye. Jeg har funnet ut en gåte: Hva står det her:heijegersøtsynesjeg. Skriv svaret hvis du vil når du skriver en komentar. Skriv det du tror. Du må ikke ha ret.

søndag 13. november 2011

Jeg er otto

I helga har jeg vært til sisel og otar. Det var dem jeg bode hos først.Søstrami,mamma og bestemor bor der.Resten er solgt.

tirsdag 8. november 2011

I dag har jeg vert veldig snill.Kevin er 8 år i dag.vt ikke hva mer jeg skal skrive.Da får jeg si hade da, Klem søte otto.

Jeg er otto

I dag har jeg vært veldig snill.Kevin er 8 år i dag.Han går i tredjeklassing.Har ikke jort mye mer egenkelig.klem søte otto<3.Det her <3 betyr jærte.

lørdag 5. november 2011

Jeg er otto

I dag har eg.Marina og Tommy gåt til butiken.Jeg måte så utenfor butikken.Det var kjedelig.Veldig kjedelig.Men Jonathan fik bli me inn på butikken.Aner ikke hva de kjøpte.Håper lit goder til meg.I dag har Anne mormora til Iris og Marina bursdag.Hun  fyler 60 år.

torsdag 3. november 2011

her er otto


Men eg er vældi klomsat.I dag låg jeg på mata til Jonathan uten at jeg har lov.Han er en baby som bor i huset her i trøndelag.

onsdag 2. november 2011

jeg er otto

Hei. Jeg er otto.I dag har jeg fått masse oppmerksomhet.Mamma sier at jeg er den beste hunden i trondheim.Men jeg liker at mamma sier det.I dag har jeg fåt tre griseører, masse kos og jeg har fåt bite masse i dag. jeg er en boxer.NEI.Ikke boxer truse men en hund som heter boxer. Marina sier at jeg er søt.Jeg liker mamma og Marina og Torunn og Tommy og Iris og den plagsome PimPim.Iris er ikke glad i meg og PimPim henger etter nesa mi noen ganger da blir jeg sin på hene. Jeg er sterk.